tiina 

Kouluttajana toimintaani ohjaa vahvasti haasteellisen asiakastyön arjesta nouseva näkökulma ja kokemuksen kautta oikeiden asioiden nostaminen keskusteluun. Uskon valmentavan vuorovaikutuksen ja kohtaamisen merkitykseen, haastan katsomaan asioita uusista näkökulmista ja siten mahdollistan uuden oppimista ja oivaltamista.

Uskon valmentajana siihen, että jokaisessa on kaikki se, mitä tarvitaan kasvamiseen, kehittymiseen ja oman polun löytymiseen. Tämä näkyy koulutus- ja valmennustyössä siten, että haastan koulutettavat tutustumaan itseensä entistä paremmin ja tunnistamaan omat voimavaransa sekä vahvistamaan niitä. Olen heittäytyjä ja ennakkoluuloton, helposti lähestyttävä ja avoin.

En tarjoa valmiita vaihtoehtoja, vaan haastan pohtimaan, oivaltamaan, luomaan omia tavoitteita.

 

Me olemme...
tarinamme...
GM / Kouluttaja / Valmentaja

 

+358 40 51 24 516

tiina.rasanen@kehitymme.fi

Kehitymme Oy.n tarina on kasvamisen, välittämisen ja kehittymisen tarina. Me välitämme asiakkaidemme työhyvinvoinnista ja osaamisen kehittämisestä. Me lupaamme luoda kehitystä edistävää ilmapiiriä ja antaa kaikkemme asiakkaan kouluttamiseen. Tuomme ihmisläheisen ja lämpimän lähestymistavan koulutukseen ja valmennukseen. Voimaannutaan yhdessä. Mikään valmennus ei ole meille liian pientä, mutta Me kehitymme kanssanne Isosti.

unelmoi, usko itseesi ja toteuta. Sinussa on se kaikki !

yhteystietomme : 

Kehitymme Oy

 

Vahvialantie 5

37800 Akaa

 

info@kehitymme.fi

Ideoita? Kysyttävää? Olemme valmiita kuulemaan.

OTA YHTEYTTÄ

info@kehitymme.fi